Marta 50 godina - učiteljica iz Varvarina

Moj problem sa hemoroidima počeo je nakon što sam rodila dete. Prvi simptomi bolesti bili su bol i česte posete toaletu. Nerado sam išla kod lekara, u apoteku ...
Kad je krvarenje počelo, uplašila sam se. Nisam znala šta da radim. Otišla sam u apoteku. Pokušavala sam da sebi pomognem na razne načine. Koristila sam razne masti i supozitorije. I pomagao mi je neko vreme, a onda se problem stalno vraćao.
Hemoroidi su najgora bolest sa kojom sam se srela u životu. Nisam mogla da sedim, nisam mogla da vozim bicikl ... Bila je to noćna mora. Nedavno sam, pregledavajući veb stranice, primetila 
HemoStick®. Kupila sam ga, koristila i problem sa hemoroidima je rešen. Nakon upotrebe HemoStick®, zaista sam srećna žena, jer mogu da vozim bicikl. Mogu da upoznam svoje prijatelje bez ikakvog otpora koji sam imala ranije. I zaista sam srećna jer sa porodicom odlazim iz grada i tada ne razmišljam o problemu koji sam imala ranije.
Kada sam prvi put videla 
HemoStick®, mislila sam da će to biti opterećujuća terapija za mene. Međutim, bilo je sasvim drugačije. Koristeći terapiju HemoStick®, opuštam se. Ležim udobno čitajući knjigu.
HemoStick® mogu da koristim u bilo kom trenutku, kad god mi zatreba.
HemoStick® je terapija koju kupujem jednom u životu.
Ako se problem sa hemoroidima vrati, sigurno ću koristiti
HemoStick®.


Lila 59 godina - advokat iz Novog Sada

U početku ništa nije bolelo. Osećala sam čestu potrebu za toaletom. Ali kada sam primetila krvarenje, osetila sam da počinjem da imam ozbiljan problem. U početku sam isprobavala razne preparate - masti, supozitorije ... Neki su i pomagali ... Ali problem se uvek vraćao.
Kada sam prvi put koristila 
HemoStick®, iznenadila sam se da deluje tako brzo. Već posle prve nedelje primetila sam da su bolovi blaži, a posle dve nedelje krvarenje je prestalo.
Kad su bolovi popustili i prestalo krvarenje, moj život je odmah dobio novi smisao. Od sada mogu lako da se družim sa prijateljima i šetam. Čak je i moj profesionalni rad dobio novi tempo.
Nisam znala da je upotreba
HemoStick® tako jednostavna. Tokom magnetoterapije ležim ispred televizora i gledam svoje omiljene serije. Najvažnije je da ga uvek mogu ponovo koristiti ako je potrebno. HemoStick® nema datum isteka i uvek deluje.
Kada tradicionalni tretmani nisu pomogli, mislila sam da će operacija biti krajnje sredstvo. Bila sam tako uplašena ... Srećom, doktor mi je preporučio
HemoStick®.
Preporučujem
HemoStick®. Veoma je jednostavan za upotrebu i zaista deluje.


Marko 52 godine - radnik iz Prokuplja

Hemoroidi su najgora bolest koja mi se dogodila u životu. Vrlo često nisam mogao ni da sedim. Mnogo godina sam pokušavao da koristim razne metode, ali pokazale su se neefikasnim. Već sam imao zakazanu operaciju. Međutim, moj lekar je preporučio HemoStick®.
Više nisam verovao da ću se ikada rešiti hemoroida, ali terapija
HemoStick® vratila mi je veru.
HemoStick® je poboljšao moj kvalitet života. Sretniji sam, efikasniji na poslu i imam više samopouzdanja.


Brankica 61 godina - penzionerka

Dugo godina pokušavam da se rešim problema sa hemoroidima. Nažalost, sve što sam do sada koristila nije donelo dobar rezultat. Operacija je zapravo bila neophodnost. Kad je lekar rekao da postoji način da se otarasim hemoroida, zurila sam u njega u neverici. Ponudio mi je tretman koji bi trajao oko 2 nedelje. Mislila sam da bi to bio uput za operaciju.
Ispostavilo se da postoji još jedan način da se rešite problema sa hemoroidima. To je magnetno polje koje efikasno uklanja hemoroide.
Mislila sam da će mi terapija poremetiti ritam dana. Međutim, to je drugačije - dok koristim
HemoStick®, mogu da čitam knjigu, čitam štampu, legnem i opustim se. Sad sam smirena. Znam da mogu da ponovim terapiju bilo kada u budućnosti. Imam HemoStick® spreman za upotrebu u mojoj kućnoj apoteci.


Anđelka 36 godina - recepcionarka iz Banje Koviljače

Već nekoliko godina borim se sa hemoroidnom bolešću i moram biti iskrena da nikakve mere nisu uspele. Ništa mi nije moglo pomoći. Bilo me je sramota da odem kod lekara ... Takođe u apoteku. To je bila noćna mora.

Prvi uznemirujući simptom je bilo krvarenje, ali sam ga ignorisala. Mislila sam da je ovo neka vrsta iritacije.

Svaki dan radim na recepciji, radim sedeći posao, pa je problem bio još veći i uznemirujući. Pokušala sam na različite načine. Nažalost, masti koje sam koristila bile su potpuno neefikasne. Ako jesu, to je bilo samo nakratko.

Samo mi je lekar preporučio HemoStick®. Terapija koja zaista deluje i koja mi je pomogla. Efikasan, ne ometa svakodnevni život. HemoStick® terapija mi je zaista pomogla. Mogu normalno da radim. Mogu da sedim. Mogu se nasmešiti ljudima. HemoStick® je terapija koja mi je olakšala život i pomogla mi. Nisam znala da magnetno polje može učiniti takva čuda. Zaista sam zahvalan što se HemoStick® pojavio na tržištu i što mogu normalno da funkcionišem, da mogu da radim i da mogu da živim bez bolova i bez krvarenja.

Kada se problem ponovi, definitivno ću koristiti HemoStick® - proverenu, efikasnu metodu ... i znam da radi.

Uvek imam HemoStick® kod kuće. Znam da kad imam problema uvek mogu da ga koristim, da je to efikasna terapija i da nikada neće nestati.


Tadija 79 godina - u penziji

Moram reći da je pitanje hemoroida vrlo uznemirujuća bol. Kada sam osetio ovaj bol, počeo sam da koristim različita sredstva dostupna u apoteci, uključujući supozitorije, masti ... Ali ispostavilo se da svi tretmani koje sam koristilo nisu u stanju da ublaže moju bolest.
To je vrlo uznemirujuća bolest. Vrlo često osećati takav svrab, peckanje ... da u mnogim slučajevima osoba ne zna šta da radi dalje. Počeo sam da koristim, između ostalih, sokove u obliku kore, kamilice, koji su privremeno ustupili mesto bolovima. Međutim, to i dalje nije donelo nikakve rezultate. I dalje sam koristio supozitorije koje mi je preporučio lekar, a koje takođe nisu imale efekta.
Imam hemoroide skoro 20 godina. Kad mi je doktor objasnio da postoji drugi način. Između ostalog, rekao mi je da je moguće ukloniti ove bolesti korišćenjem magnetnog polja. Doktor je rekao da će nakon upotrebe
HemoStick® bol potpuno nestati. Ispostavilo se da su nakon 2 nedelje bolovi u stvari splasnuli.
Nakon upotrebe
HemoStick®, vrlo sam zadovoljna i zdrava osoba.
Moram da kažem da mi upotreba
HemoStick® ne predstavlja problem, nije mi teško, omogućava mi gledanje televizije, čitanje knjige, kao i listanje novina. I zato moram preporučiti svakome ko ima ove nevolje da primeni HemoStick®, imaće isti rezultat kao i moj.