Mišljenje o indikacijama, efikasnosti i prednostima različitih tretmana

HemoStick® je medicinski uređaj čiji se rad zasniva na upotrebi magnetnog polja i pritisku na hemoroide.

Uzimajući u obzir činjenicu da je HemoStick® u obliku cilindara od tvrde plastike, nanetih na rektum, komprimuje hemoroide, promovišući njihovu fibrozu. Kao rezultat, može se formirati ožiljak vezivnog tkiva koji fiksira čvor na podlogu sprečavajući ga da ispadne iz analnog kanala.

Zahvaljujući svojim svojstvima, HemoStick® ima efekat koji donosi olakšanje pacijentu. Umiruje simptome zapaljenog procesa kao što su bol, krvarenje i svrab. Pored toga, ima regenerativni efekat na tkiva i može dovesti do smanjenja učestalosti recidiva bolesti. Klinička ispitivanja potvrđuju brzi nestanak kliničkih simptoma nakon upotrebe HemoStick® i dokazuju dugotrajan period poboljšanja.
Još jedna prednost upotrebe HemoStick® je mogućnost ponavljanja terapije u bilo kom trenutku, jer HemoStick® ima rok upotrebe 10  godina. Uvek je spreman za upotrebu.

Pogodnost i diskrecija terapije su takođe važni. HemoStick® koristimo sami kod kuće, izbegavajući nelagodnost izazvanu svim vrstama tretmana.

HemoStick® je u potpunosti klinički ispitan i bezbedan proizvod sa dejstvom koje počinje obmah po apliciranju.

HemoStick® direktno otklanja uzrok nastanka hemoroida a to je loša (otežana) cirkulacija u zoni završnog prstena debelog creva. HemoStick® pospešuje-ubrzava ćelijski metabolizam i tako uspostavlja adekvatnu cirkulaciju krvi i limfe u zoni završnog prstena debelog creva i uzrokuje povlačenje upalnog procesa i povlačenje-nestajanje čvorića. HemoStick® koristite sve dok se hemoroidi u potpunosti ne povuku.